vrijdag 14 april 2017

De Bieb

Ik kom regelmatig in de Bibliotheek, de Bieb.
Vanaf dat ik ( denk ik )8 of 10 jaar was ben ik al lid. Eerst in Nieuwegein, later toen ik in ons dorp kwam wonen in de bibliobus. Die komt niet meer, dus ga ik naar Dokkum. Niet alleen om boeken /tijdschriften te lezen. Ik heb er ook al eens een cursus Handlettering gevolgd, leuk. Ook leen ik er regelmatig een film. Onlangs heb ik deze twee films geleend, met in de hoofdrol een vrouw. Heel verschillende films.
 45 years gaat over een echtpaar waarvan de man een week voor hun 45- jarig trouwdag/ feest
bericht krijgt dat zijn vroegere vriendin die in de bergen verongelukt is(50jaargeleden)weergevonden is. Zijn huidige vrouw, waarmee hij wel een goed huwelijk heeft heeft hier moeite mee. Zij krijgt het gevoel ( volgens mij )dat ze tweede keus is.


                                                    

Dit is een heel ander soort film.
Deze film berust op waarheid. Drie geweldige hoofdrolspelers. Een film om te lachen, maar ook weer een met een trieste ondertoon. Een aanrader.


" Schaapje Daan" 
heb ik meerdere keren aan Kleindochter Nora(3)voorgelezen, zo'n leuk boekje met prachtige tekeningen! Ze geniet dan, en oma ook!
  

Groetjes :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

De Bieb

Ik kom regelmatig in de Bibliotheek, de Bieb. Vanaf dat ik ( denk ik )8 of 10 jaar was ben ik al lid. Eerst in Nieuwegein, later toen ik in...